Over Marita Delrue

Verpleging bij jou thuis

Telkens met een glimlach

Het nuttige aan het aangename koppelen, het is een kunst. Een kunst die wij jou maar al te graag bieden.

Over Marita Delrue

Historiek

Al 30 jaar lang verzorg ik als thuisverpleegster hulpbehoevende patiënten met verpleging aan huis in Gent en omgeving. Samen met een collega verleen ik met Thuisverpleging Marita Delrue de nodige medische hulp aan mensen in hun eigen vertrouwde omgeving. Een passie voor het beroep en een groot hart voor de patiënten zijn iedere dag mijn drijfveren. Ik schaaf ook mijn expertise bij met verschillende vervolgopleidingen. Je kan rekenen op een verpleging gestoeld op een schat aan ervaring en kennis, met ook oog op een warm contact met de patiënt.

Ruime ervaring

Thuisverpleging Marita Delrue is het resultaat van een onvoorwaardelijke naastenliefde. Meer dan 30 jaar geleden leidde het Marita naar verpleegkunde. In de loop der jaren werd deze liefde enkel maar aangewakkerd. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in een ziekenhuis, een rusthuis en bij een arts was het tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen: Thuisverpleging Marita Delrue was geboren.

Hecht team

Marita en collega vormen samen een hecht team. Thuisverpleging Marita Delrue streeft ernaar om patiënten in hun vertrouwde omgeving de medische verzorging op maat te bieden. Nog steeds is naastenliefde de drijfveer binnen dit team. Meer nog, het is hun passie.

Constante bijscholing

Bij Thuisverpleging Marita Delrue wordt niet stilgezeten. Regelmatig scholen Marita en collega zich bij zodat ze steeds de meest recente verzorgingstechnieken onder de knie hebben.

Waarom kiezen voor Marita de beste keuze is

Het zit hem in de kleine dingen. Een vriendelijke goeiedag, een glimlach, alsjeblieft, dank je wel, een luisterend oor, oprechtheid, enz. De kleinste zaken maken een wereld van verschil. En dat is nu net wat wij bieden. Thuisverpleging van het hoogste niveau met een fijn contact.

Je kan Thuisverpleging Marita Delrue het best omschrijven als een vrolijke, goedlachse vrouw die jouw dag komt opfleuren.

Bel vrijblijvend op 0475 68 18 78