Thuisverpleging met een hart: uw thuisverpleging in Gent

 

Welkom bij Thuisverpleging met een hart in Gent. Wij zijn een klein en enthousiast thuisverzorgingsteam met een hart voor de patiënt. Schakel ons in voor algemene thuiszorg zoals wondzorg en inspuitingen, maar ook voor gespecialiseerde zorg zoals verzorging na een hartoperatie of na een ongeval.

 

Wenst u meer te weten over onze diensten? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken.

Algemene en gespecialiseerde verzorging

 

Thuisverpleging met een hart doet er alles aan om de beste verzorging te bieden aan onze patiënten. Zo hanteren wij geen vaste uren en stellen wij ons altijd flexibel op. Ook op zondagen en feestdagen staan wij paraat voor onze patiënten. Voor een vlotte en betrouwbare zorg werken wij nauw samen met dokters.

 

Onze patiënten worden steeds door dezelfde persoon verzorgd, om zo het hoogst mogelijke comfort te kunnen bieden. Wij leven mee met onze klanten. Reken op ons voor algemene thuisverpleging zoals onder meer wondzorg, palliatieve zorgen, inspuitingen, ouderzorg en verzorging van brandwonden. Wij voorzien ook gespecialiseerde thuisverpleging zoals orthopedische zorg, verzorging na ongevallen en nazorg na operaties (inclusief hartoperaties).

rolstoel bejaardenhulp

Neem contact op met Thuisverpleging met een hart

 

Kies voor de zorgzame en professionele thuisverzorging van Thuisverpleging met een hart in Gent. Wij werken samen met alle mutualiteiten en hanteren het derdebetalerssyteem. Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u ons steeds telefonisch bereiken. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

  

   0477 482 321